Hållbarhet och Etiska Källor

Tillverkad med Care: Från Design till Leverans

På SASSYGIRL tror vi på att ge dig de finaste formkläderna som inte bara förbättrar din beauty utan också ökar ditt självförtroende. Vårt uppdrag är att ge kvinnor i alla former och storlekar möjlighet att känna sig fantastiska varje dag.

Designad med kärlek i Sverige, fulländad i Kina

Våra shapewear är en sann blandning av internationellt hantverk. Designprocessen börjar här i hjärtat av Sverige, där vi hämtar inspiration från det skandinaviska modets elegans och enkelhet. Vi fokuserar på att skapa plagg som sömlöst integreras med din dagliga outfit, vilket säkerställer både stil och komfort.

När vår design är klar vänder vi oss till våra skickliga partners i Kina, kända för sin oöverträffade expertis inom textilproduktion. Vi har noggrant utvalda fabriker som delar vårt engagemang för kvalitet, etisk produktion och uppmärksamhet på detaljer.

De högsta teknikerna inom tillverkning

I vår strävan efter perfektion samarbetar vi nära med våra kinesiska partners för att ge våra mönster liv. Våra shapewear genomgår en noggrann tillverkningsprocess med de senaste teknikerna och teknologierna. Vi upprätthåller en rigorös kvalitetskontroll vid varje steg för att säkerställa att den slutliga produkten du får är inget mindre än exceptionell.

Varför vi valde Kina

Kina har länge varit en global ledare inom textil- och klädtillverkning, med en tradition av hantverk som sträcker sig över generationer. Genom att arbeta med kinesiska tillverkare kan vi erbjuda dig formkläder av högsta kvalitet samtidigt som vi håller våra produkter tillgängliga och prisvärda.

Vårt engagemang för öppenhet

På SASSYGIRL SHAPEWEAR värdesätter vi transparens och ärlighet. Vi vill att du ska veta vilken resa dina shapewear tar från den första designen till att du kommer till din dörr. Om du har några frågor om vår produktionsprocess eller vill ha mer information, tveka inte att kontakta oss på info@sassygirl.se

Tack för att du valde SASSYGIRL för dina shapewear-behov. Vi är glada att vara en del av din dagliga outfit och hjälpa dig att se ut och känna dig som bäst varje dag. Ditt förtroende betyder världen för oss, och vi är engagerade i att leverera produkter som överträffar dina förväntningar. IT'S ONLY THE BEGINNING