Returer

Retur & Byte

Kontakta oss för återbetalning/byte inom 14 dagar för onlineköp. Om det har gått 14 dagar sedan ditt köp, kan vi tyvärr inte erbjuda dig återbetalning eller byte. Maila oss gärna på info@sassygirl.se

Återbetalningar ges inte för shapewear-artiklar när taggen har tagits bort.


Behörighet

Varorna ska inte bäras, tvättas och fria från fläckar och lukt. Om varan inte returneras i originalskick inte har levererats till oss är köparen ansvarig för eventuell värdeförlust. 

Vi erbjuder inte returer eller byten för Shapewear trosor.

Återbetalningar (om tillämpligt)

När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi ett e-postmeddelande till dig för att meddela att vi har tagit emot din returnerade vara. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på din återbetalning. Om du blir godkänd kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kort eller din ursprungliga betalningsmetod, inom ett visst antal dagar.

Utbyten (om tillämpligt)

Vi byter endast ut varor om de är defekta eller skadade eller i fel storlek. Om du behöver byta den mot samma vara, skicka oss ett mail på info@sassygirl.se och skicka din vara till nedanstående adress.

Returadress

*Ni måste kontakta oss via e-post info@sassygirl.se gällande returen innan ni skickar varan* till addressen nedan :  

Lidköpingsvägen 10, 121 39
Johanneshov, Stockholm.

Köpare är ansvariga för returfraktkostnader och vi ansvarar för en ny leverans till dig. Fraktkostnader återbetalas ej. Om du får en återbetalning kommer kostnaden för returfrakten att dras av från din återbetalning. (om vi inte erbjuder fri frakt)

Beroende på var du bor kan tiden det kan ta för din utbytta produkt att nå dig variera.

Du bör överväga att använda en spårbar frakttjänst eller köpa fraktförsäkring. Vi garanterar inte att vi kommer att ta emot din returnerade vara.
Ytterligare ej återbetalningsbara föremål: Presentkort

Alla produkter som inte är i originalskick, är skadade, saknar prislapp kommer inte att återbetalas. Alla varor som returneras mer än 14 dagar efter leverans kommer inte att återbetalas.

Försenade eller saknade återbetalningar (om tillämpligt)
Om du inte har fått någon återbetalning efter 10 arbetsdagar från den dagen vi har tagit emot din retur, kontrollera först ditt bankkonto igen.
Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta lite tid innan din återbetalning genomförs.
Kontakta sedan din bank. Det är ofta en viss handläggningstid innan en återbetalning bokförs.
Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått din återbetalning, vänligen kontakta oss på info@sassygirl.se

Gåvor
Om varan var märkt som en gåva när den köptes och skickades direkt till dig kan du endast byta mot en annan produkt eller storlek. Om varan inte var markerad som en gåva när den köptes, eller om gåvogivaren fick beställningen skickad till sig själv för att ge till dig senare, skickar vi en återbetalning till gåvogivaren och hen kommer att få reda på din retur.