Embracing your curves: A guide to body positivity

Omfamna dina kurvor: En guide till kroppspositivitet

7 kroppspositivitetsövningar för att omfamna din unika form och storlek

1. Öva självacceptans och självkärlek. Detta innebär att omfamna din unika form och storlek och behandla dig själv med vänlighet och respekt.

2. Fokusera på hälsa och välmående, snarare än att försöka uppnå ett visst utseende. Detta innebär att ge din kropp näring med hälsosam mat, träna regelbundet och ta hand om din mentala hälsa.

3. Bär våra Shapewear bodysuits för din egen komfort och självförtroende, inte för att möta samhälleliga skönhetsstandarder. Om du väljer att bära Sassygirl Shapewear, se till att det sitter ordentligt och är bekvämt att bära.

4. Kom ihåg att alla kroppar är bra kroppar. Det är viktigt att omfamna och fira mångfald i kroppsform och storlek, snarare än att försöka anpassa sig till ett visst ideal.

5. Sök efter kroppspositiva förebilder och gemenskaper. Att omge dig med människor som omfamnar kroppspositivitet kan hjälpa till att förstärka dessa värderingar och ge stöd och uppmuntran.

6. Kom ihåg att ditt värde inte bestäms av ditt utseende. Det är viktigt att fokusera på dina styrkor, prestationer och personliga egenskaper, snarare än bara ditt utseende.

7. Öva tacksamhet och fokusera på det du älskar med din kropp. Detta kan hjälpa till att ändra ditt perspektiv och odla en mer positiv kroppsuppfattning.

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.